14.12.2022. provodi se Savjetovanje iz zaštite na radu na temu “Plan oporavka i kontinuitet poslovanja u kriznim situacijama (sa stanovišta zaštite na radu)“ u hotelu Diplomat(Horvatova ulica 35B,Zagreb) i online.

Izvoditelji programu su:

  • mr. sig. Bruno Štajner - Savjetnik za HSE i prokurist u firmi ZUTEL EURO CONTROL d.o.o.
  • Marko Štajner, mag.ing.mech. - Ravnatelj Ustanove za obrazovanje odraslih „EURO EDUKA“ i direktor ovlaštenog  trgovačkog društva ZITEL ZAŠTITA d.o.o.  
  • Kristina Štimac, struc.spec.ing.sec. - direktorica u firmi ZITEL EURO CONTROL d.o.o.

Organizacije diljem svijeta i RH reagirale su na mnoge načine, od implementacije rada od kuće i ograničavanja ne nužnih poslova do otkazivanja poslovanja.
Osim pandemije došle su i druge nepogode: potres, poplava, rat, energetska kriza … U ovakvim uvjetima organizacije moraju biti oprezne, analizirati i revidirati svoje kratkoročne akcijske planove evakuacije i spašavanja i poslovanja u kriznim situacijama.

Glavni cilj izlaganja je razviti integrirani plan kontinuiteta poslovanja (koji se provodi kroz kadrovsku politiku i mjesta rada), kako bi se olakšao nastavak poslovanja i ponovno pokretanje aktivnosti u sigurnim uvjetima, kako za zaposlene tako i za okoliš, integracijom međunarodnog sustava upravljanja kriznim situacijama.

Program i raspored rada;

  • 10:00 - 11:30 Upravljanje kontinuitetom poslovanja i zaštitom na radu Marko Štajner, mag.ing.mech.
    • Sažetak: rezime kriza (zaraza, potres, elementarne nepogode i katastrofe), iskustva i kako se pripremiti za izvanredne situacije; procjena rizika, alternativni izvori energije, zakonska regulativa
  • 12:30 - 13:15 Kontinuitet poslovanja na mjestima rada mr. sig. Bruno Štajner,
    • Sažetak: uređenje mjesta rada u skladu s propisima; održavanje građevina; alternativna mjesta rada; rad od kuće
  • 13:15 - 14:00 Kontinuitet upravljanja ljudskim potencijalima u kriznim situacijama Kristina Štimac, struc.spec.ing.sec.
    • Sažetak: osposobljavanje radnika za izvanredne situacije; promjena mjesta rada; krizne situacije i stres na radu

Cijena savjetovanja 990,00kn +PDV.

Upute za plaćanje

Uplate možete izvršiti na organizatora:

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Remetinečki gaj 23B                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA