e-Procjena za tvrtke od 6 do 10 zaposlenih

SKU
PRP-6-10
Dostupno
85,00 €/640,43kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
-
+

Procjena rizika najvažniji je dokument zaštite na radu kojim se utvrđuje razina opasnosti, štetnosti i napora u smislu nastanka ozljede na radu, profesionalne bolesti, bolesti u svezi s radom te poremećaja u procesu rada koji bi mogao izazvati štetne posljedice za sigurnost i zdravlje radnika.
Ukoliko poslodavac nema Procjenu rizika ili njegova procjena ne odgovara postojećim rizicima na radu, Zakonom o zaštiti na radu predviđena je kazna od 30.000 kn za pravne osobe i 6.000 kn za odgovorne osobe pravnih osoba.

Procjenu rizika mogu izrađivati osobe ovlaštene za izradu procjene rizika, a za vlastite potrebe može je izraditi i sam poslodavac.

U cilju smanjenja troškova izrade procjene rizika, a na osnovu našeg petnaestogodišnjeg iskustva na izradi procjena opasnosti, razvili smo programsko rješenje koje vam omogućava da procjenu rizika izrađujete i/ili ažurirate sami: aplikaciju e-Procjena.

Prednost e-Procjene jest u tome da se aplikacija redovito nadograđuje i da se konstantno nadopunjuju baze podataka te vrši usklađivanje s izmjenama zakonske regulative. Uporaba programa je vrlo jednostavna za korištenje i intinuitivna, tako da ga mogu koristiti i osobe koje nisu stručnjaci zaštite na radu. Sučelje je moderno, u responsive dizajnu, pa se stranice prilagođavaju veličini ekrana uređaja s kojeg im korisnik pristupa, a informacije su na ekranu uvijek pregledne i čitljive bez obzira pristupa li se aplikaciji putem stolnog računala, tableta ili smartphonea.

Poslodavac je obvezan imati procjenu rizika izrađenu u pisanom ili elektroničkom obliku te je učiniti dostupnom radnicima na mjestu rada.
Nakon što u e-Procjeni izradite svoju procjenu rizika možete je iz aplikacije direktno pretvoriti u pdf format pogodan za ispis ili slanje emailom, kao i nakon svakog ažuriranja vaše procjene.

U iskazanoj cijeni imate pravo na korištenje aplikacije na vremenski rok od 3 godine, a mi se obvezujemo da ćemo u tom periodu aplikaciju nadopunjavati i usklađivati sa svim promjenama zakonske regulative.

Vrsta usluge
Vrsta usluge Normativno uređenje