O NAMA:

Specijalizirana smo tvrtka za usluge u području zaštitu na radu, zaštite od požara, energetskih pregleda i certificiranja.


Pokrivamo širok spektar djelatnosti: prerađivačku industriju, trgovine, uredske poslove, IT sektor, obrazovanje, turizam, javnu upravu, odvjetničke i javnobilježničke urede, knjigovodstva, zdravstvene ordinacije, ljekarne, frizerske i kozmetičke salone, ugostitelje, hotele, auto-servise, autoprijevoznike, strojobravarske i stolarske radionice, građevinare, električare, grafičare i obrtnike svih vrsta...


Ključni čimbenici naše kompetitivne prednosti:

-Svoje poslovanje temeljimo na naprednim informatičkim i internim organizacijskim rješenjima kojima postižemo kvalitetno upravljanje odnosima s klijentima i naprednu izradu i vođenje dokumentacije uz osiguranje troškovne efikasnosti.


-Za pokriće od odgovornosti prema naručitelju usluga jamčimo i policom osiguranja od odgovornosti iz djelatnosti prema trećim osobama u iznosu od 250.000,00 kn po štetnom događaju.

-Stabilnost poslovanja i perspektivu poslovnog razvoja potvrđujemo certifikatom poslovne izvrsnosti AAA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta Bisnode.

-Teoretska osposobljavanja provodimo online putem našeg e-Learning sustava, koji je dostupan 24 sata dnevno, što omogućava da korisnici mogu sami birati mjesto i vrijeme kada će pristupiti osposobljavanju.


Urede imamo u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu, a usluge pružamo na području cijele Hrvatske.

INFORMACIJE O TVRTKI:

Preventa d.o.o. Centar za integralnu sigurnost
Adresa sjedišta: Čakovečka 1, HR – 42 000 Varaždin
OIB: 58241957305
Banka: J&T banka, Aleja Kralja Zvonimira 1, Varaždin
IBAN: HR9024890041131202762
Trgovački sud u Varaždinu, MBS: 02548682

 

Najtraženije usluge

Loading...