Znanstveno-stručni časopis „Sigurnost“ i ZIRS učilište organiziraju 24. Konferenciju zaštite na radu koja će se održati 17.10.2024. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama ZIRS-a, na adresi ulica grada Vukovara 68, Zagreb.

Ovo je izvrsna prilika za poslodavce, stručnjake, osobe zadužene za zaštitu na radu, kao i sve zainteresirane, da prošire svoja znanja i dobiju korisne savjete o tome kako učinkovito regulirati pitanja zaštite na radu u okviru svojih organizacija. Sudionici će imati priliku čuti konkretna rješenja i preporuke koje mogu odmah primijeniti u svojoj radnoj sredini, s ciljem poboljšanja sigurnosti i zdravlja radnika.

Sudionici će naučiti kako implementirati specifične sigurnosne mjere koje nadilaze zakonske obveze, pružajući dodatnu zaštitu za zaposlenike. Mjere zaštite na radu bit će prilagođene specifičnostima njihove djelatnosti i radne okoline, uzimajući u obzir jedinstvene rizike s kojima se suočavaju.

Poboljšanje sigurnosti bit će omogućeno kroz uključivanje zaštitnih mjera u kolektivne ugovore i interne akte organizacije, čime će se osigurati dugoročna primjena najboljih praksi. Sudionici će također usvojiti konkretna rješenja koja mogu direktno poboljšati zdravlje i sigurnost radnika, smanjujući rizik od ozljeda i bolesti na radnom mjestu. Sudjelovanjem ćete steći ne samo korisna znanja, već i priliku da unaprijedite kulturu sigurnosti u svojoj organizaciji, stvarajući zdraviju i sigurniju radnu okolinu za sve zaposlenike.

Predavač:

Prof. dr. sc. Marinko Đ. Učur, Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu

- Kako specifičnosti i posebnosti zaštite na radu regulirati u kolektivnim ugovorima i internim aktima poslodavca

Kotizacija:

- Besplatno

Prijave:

- Prijavu je moguće napraviti putem e-mail adrese: [email protected]