Konferencija „ Sigurnost u maloprodaji“ održava se u organizaciji časopisa Zaštita i pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova. Održati će se 14. studenoga 2023. godine u Zagrebu, u hotelu Zonar koji se nalazi na adresi Trg Krešimira Ćosića 9, 10000, Zagreb.

Konferencija SIGSHOP 2023 pružit će jedinstvenu priliku za istraživanje ključnih elemenata poboljšanja sigurnosti u maloprodaji. Pored konvencionalnih sigurnosnih aspekata, posebno se ističe transakcijski nadzor, koji uvelike popularan u sektoru prodaje. Ovaj pristup povezuje transakcije na blagajni s odgovarajućim video zapisima nadzornih kamera, omogućavajući potpuno praćenje točnosti evidentiranja plaćanja robe putem blagajne. Na taj način, svaka stavka koja prođe kroz blagajnu može se precizno ažurirati, osiguravajući integritet procesa.

Na konferenciji će se okupiti ugledni stručnjaci, predstavnici trgovačkih lanaca i maloprodajnih trgovina koji se suočavaju s problemima vezanim uz krađe i manjak robe. Također, dobrodošli su svi pružatelji opreme za trgovine, rješenja za videonadzor i zaštitarske usluge, koji će s prisutnima podijeliti svoja iskustva i najnovije inovacije u području sigurnosti u maloprodaji.

Stručne teme koje konferencija SIGSHOP obrađuje:

- Kako je protekla konverzija u trgovačkom sektoru

- Gdje dolazi do gubitaka?

- Počinitelji i najčešći načini krađe

- Digitalizacija trgovine

- Mjere tjelesne, tehničke i mehaničke zaštite

- Sigurnosni izazovi u logistici

PRIJAVA:

Prijavu je potrebno poslati na e-mail adresu: [email protected]

KOTIZACIJA:

160,00 EUR + PDV  /  za inozemstvo: 200,00 EUR (PDV uključen) (za prijave do 3. 11. 2023.)

210,00 EUR + PDV  /  za inozemstvo: 262,50 EUR (PDV Uključen) (za prijave nakon 3. 11. 2023.)