ZIRS učilište u suradnji sa Znanstveno-stručnim časopisom „Sigurnost“ na 24. Konferenciji zaštite na radu, organizira Radionicu II na temu: „ "Upućivanje radnika na ocjenu radne sposobnosti - Kako postupati i moguća rješenja". Radionica će se održati 11. lipnja 2024. godine s početkom u 10:00 sati na adresi Ulica grada Vukovara 68, 10000 Zagreb.

Radionice su najučinkovitiji način učenja i podučavanja kroz grupnu interakciju sudionika, omogućujući neposrednu razmjenu znanja i iskustava među sudionicima. Ova metoda potiče aktivno sudjelovanje, olakšava razumijevanje složenih tema i omogućuje praktičnu primjenu stečenih znanja.

ŠTO VAS OČEKUJE?

Zanimljiv program i praktična rješenja usmjerena na najnovije trendove i standarde u zaštiti na radu. Očekujte bogat sadržaj koji će vam pružiti korisne uvide i alate za svakodnevni rad.

Interaktivne sesije s iskusnim predavačima. Učite od stručnjaka koji imaju dugogodišnje iskustvo u području zaštite na radu. Njihova praktična znanja i primjeri iz stvarnog života obogatit će vaše razumijevanje teme.

Mogućnost umrežavanja s kolegama iz industrije. Razmijenite ideje, iskustva i kontakte s profesionalcima koji dijele vaše interese i izazove. Umrežavanje može otvoriti vrata za buduće suradnje i profesionalni razvoj.

ZAŠTO SUDJELOVATI?

Povećajte svoju stručnost u području zaštite na radu. Steknite nova znanja i vještine koje će vam pomoći da postanete još učinkovitiji i sigurniji u svom poslu.

Ostanite u tijeku s najnovijim regulativama i praksama. Informirajte se o aktualnim propisima i najboljim praksama kako biste osigurali usklađenost i poboljšali standarde na vašem radnom mjestu.

Unaprijedite sigurnost i zdravlje na radnom mjestu. Naučite kako identificirati i smanjiti rizike, te kako primijeniti preventivne mjere koje će osigurati sigurnije radno okruženje za sve zaposlenike.

Radionicu će voditi Tamara Radošević Kutičić, dr. med., specijalist medicine rada i sporta, voditeljica Odjela za ozljede na radu u Službi za medicinu rada i sporta, prevenciju invalidnosti i psihosocijalne rizike na radnom mjestu pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. Iskoristite priliku da učite od stručnjaka i unaprijedite svoje znanje u ovom važnom području.

KOTIZACIJA:

- Redovna kotizacija za sudjelovanje na radionici - 80 € + PDV.

PRIJAVA:

- Prijavu je moguće napraviti putem e-mail adrese: [email protected]