Veleučilište u Karlovcu organizira 9. međunarodni stručno-znanstveni skup „Zaštita na radu i zaštita zdravlja”, koji će se održavati od 18. do 21. rujna 2024. godine u Resortu Borik, Zadar.

Na ovom stručno-znanstvenom skupu susreću se stručnjaci i znanstvenici iz različitih područja, s fokusom na razmjenu znanja i iskustava o zaštiti na radu, zaštiti zdravlja i zaštiti okoliša.

Veleučilište u Karlovcu poziva vas da svojim znanjem i iskustvom obogatite ovaj skup te se pridružite aktivnostima putem pisanih radova. Rok za slanje sažetaka produžen je do 4. svibnja 2024., dok je rok za dostavu cjelovitih radova 24. svibnja 2024.

Napomena: Sažeci i radovi moraju biti napisani na engleskom jeziku, dok je dopušteno izlaganje radova na engleskom i hrvatskom jeziku.

Skup je otvoren za sve zainteresirane sudionike te će se isti priznavati kao stalno stručno usavršavanje u Registru osposobljavanja i usavršavanja iz zaštite na radu i obavljanja poslova zaštite na radu pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Prijave:

- Prijavu je moguće napraviti putem e-maila: [email protected]

- Pozivom na broj: +385(0)47-843-54