Znanstveno – stručni časopis „Sigurnost“ i ZIRS učilište u suorganizaciji s Hrvatskim društvom za medicinu rada – Ogranak Zagreb organiziraju 23. tradicionalnu godišnju nacionalnu Konferenciju pod nazivom: „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu!“. Konferencija će se održati 07. prosinca 2023. godine s početkom u 09:00 sati u Kongresnom centru, Hotel Antunović na adresi Zagrebačka avenija 100 A, 10000 Zagreb.

Ova manifestacija okuplja stručnjake i entuzijaste za sigurnost na radu iz cijelog svijeta te je namijenjena svima koji se bave brigu o sigurnosti i zdravlju na radu, uključujući stručnjake, poslodavce, liječnike medicine rada, studente i psihologe.

Najbolji u području sigurnosti i zdravlja na radu bit će proglasiti i nagrađeni, dodijelit će se nagrade tvrtkama i pojedincima te će biti predstavljeni dobitnici zlatnih, srebrnih i brončanih Oscara Srce sigurnosti - najboljih stručnjaka zaštite na radu. Također će biti dodijeljene godišnje nagrade za najbolje novinarske radove o sigurnosti i zdravlju na radu, uz priznanja najboljim studentima studija sigurnosti i zaštite u Hrvatskoj.

KOTIZACIJA:

Cijena po sudioniku je:

- 200 € + PDV za prijave do 1.10.2023. godine

- 220 € + PDV za prijave nakon 1.10.2023. godine

PRIJAVA:

- Prijavu možete izvršiti putem e-maila: [email protected]