Obavještavamo Vas o inicijativi tvrtke ZITEL EURO CONTROL koja se odnosi na sigurnost i zaštitu radnika na radu. Svjesni važnosti održavanja radnih mjesta bez alkohola, tvrtka ZITEL EURO CONTROL organizira redovna osposobljavanja za utvrđivanje alkoholiziranosti radnika na radnom mjestu. Osposobljavanje se održava svaki prvi četvrtak u mjesecu, a održavati će se u moderno opremljenoj učionici smještenoj na adresi Bolnička cesta 94, 10000 Zagreb.

Cilj ovog osposobljavanja je osigurati da svi radnici budu svjesni rizika koji se povezuju s radom pod utjecajem alkohola te ih educirati o postupcima i testiranju alkoholiziranosti na radnom mjestu. Sudionici će se upoznati s najnovijim metodama i tehnikama utvrđivanja alkoholiziranosti te će dobiti potrebne vještine za prepoznavanje i suzbijanje problema alkoholiziranosti na radnom mjestu. Pruža radnicima izvanrednu priliku da se educiraju o rizicima alkoholiziranosti na radnom mjestu te da steknu vještine za prepoznavanje i sprječavanje potencijalnih problema.

Osposobljavanje se provodi temeljem obveza Zakona zaštite na radu, a prema programu koji je izradila Ustanova za obrazovanje odraslih „EURO EDUKA“ i uputa proizvođača alkotestera.

Seminar će se provoditi kao teoretska nastava i kao praktična nastava. Ukupno trajanje nastave je 6 sati za teoretski dio i 2 sata za praktični dio.

Ovo osposobljavanje pruža radnicima izvanrednu priliku da se educiraju o rizicima alkoholiziranosti na radnom mjestu te da steknu vještine za prepoznavanje i sprječavanje potencijalnih problema.

Polaznici koji zadovolje provjeru znanja bit će osposobljeni za korištenje alkotestera, izradu zapisnika o provedenom alkotestiranju te izradu pravilnika za provedbu alkotestiranja.

PRIJAVE:

- Za prijave i dodatne informacije kontakt za upit je putem e-mail adrese: [email protected].

KOTIZACIJA:

- Na upit