Edukacije.hr organizira edukaciju pod naslovom: Rad od kuće - fleksibilno mjesto rada: zakonski okvir. Edukacija će se održati 24.05.2023. godine s početkom u 9:00 sati na adresi KRAŠ d.d., Ravnice 48, 10000 Zagreb. Rad od kuće postao je neizbježna stvarnost suvremenog poslovanja. Današnje informacijske tehnologije omogućile su radnicima da obavljaju svoje zadatke iz udobnosti vlastitog doma ili bilo koje druge izdvojene lokacije. Ovaj novi način rada donosi brojne prednosti kako za radnike, tako i za poslodavce. Međutim, kako bi se osigurala pravednost, sigurnost i poštivanje zakonskih propisa, organizacija rada od kuće mora se prilagoditi određenim pravnim smjernicama. 

Seminar će se fokusirati na zakonski okvir za rad od kuće i kako ga pravilno implementirati. Pravilna organizacija rada od kuće ključna je za uspjeh suvremenih organizacija. Pridružite se seminaru kako biste stekli sve potrebne informacije o zakonskom okviru i najboljim praksama za organizaciju rada od kuće.

PREDAVAČ:

Marko Borsky, odvjetnik – diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu, 2009. godine položio pravosudni ispit. Osam je godina radio kao odvjetnik u jednom od najvećih odvjetničkih društava u RH, a 2014. otvara samostalni odvjetnički ured u Zagrebu.

SADRŽAJ SEMINARA:

- zakonski okvir nadležan za rad od kuće ili s drugog izdvojenog mjesta rada

- sadržaj i predložak internih akata

- aneks ugovora o radu kojim se regulira rad od kuće

- određivanje i regulacija naknade za korištenje vlastitog prostora i drugih troškova radnika

- radnje potrebne za zakonski ispravno reguliran rad od kuće - lista za provjeru

- pitanja polaznika i pojašnjenja predavača

KOTIZACIJA:

- 209,00 EUR

PRIJAVA:

Prijavu na edukaciju možete napraviti na e-mail adresu: info@ dukacije.hr ili na broj  01/5579093