Edukacije.eu najavljuju praktičnu radionicu pod nazivom "Izradimo zajedno Procjenu rizika". Ova edukativna radionica održat će se 13. lipnja 2023. godine, s početkom u 10:00 sati. Lokacija radionice je hotel Diplomat, smješten na adresi Horvatova ulica 35B, Zagreb ili ON-LINE. Prijavite se na praktičnu radionicu koja će Vam korak po korak pokazati kako izraditi Procjenu rizika sukladno propisima Pravilnika.

Procjena rizika je ključni akt poslodavca kojim se analiziraju opasnosti, štetnosti i napori na radnom mjestu te procjenjuju rizici za život i zdravlje radnika. Važno je da ova procjena bude izrađena ispravno i u skladu s Pravilnikom o Procjeni rizika kako biste izbjegli probleme s inspekcijskim nadzorima i sankcijama. Ova radionica će Vam omogućiti da steknete potrebne vještine za izradu Procjene rizika, smanjite troškove angažiranja vanjske tvrtke i izbjegnete moguće nezgode i njihove posljedice.

PRAKTIČNA RADIONIVA NAMIJENJENA JE:

- direktorima / ravnateljima

- vlasnicima poduzeća / ustanove

- poslodavcima

- ovlaštenicima poslodavca za ZNR

- obrtnicima

- specijalistima za ZNR

- stručnjacima ZNR

- povjerenicima radnika za ZNR

IZVODITELJ PROGRAMA:

Krešimir Petlić, dipl. ing. sig. obilježio je svoju karijeru s više od 30 godina radnog iskustva u različitim sektorima, uključujući trgovinu, ugostiteljstvo, građevinarstvo, tvorničku proizvodnju te vodstvo vlastite tvrtke za zaštitu na radu. Njegova duboka stručnost i široki spektar iskustva omogućuju mu da pruži iznimnu vrijednost i uvid u različite aspekte poslovanja i sigurnosti na radu.

PROGRAM I RASPORED RADA ZA IZRADU PROCJENE RIZIKA:

10:00 – 10:50 Zakonska i podzakonska regulativa

11:00 – 12:30 Korak po korak, obvezni sadržaj Procjene rizika

13:00 – 14:30 Interaktivna radionica izrade Procjene rizika uz uzimanje u obzir izloženost statodinamičkim psihofiziološkim i drugim naporima na radu

14:45 - 15:30 Interaktivna radionica izrade Procjene rizika

15:30 - 16:00 Rasprava, pitanja i odgovori

KOTIZACIJA:

- Redovna uplata do 12.06.2023. do 20:00 sati - 184,00 €