Veleučilište studija sigurnosti organizira stručni skup pod nazivom: „Trendovi i primjeri dobra prakse u zaštiti na radu“. Skup će se održati 11. travnja 2024. godine s početkom u 09:30 sati online i uživo na adresi Borongajska cesta 83f, 10000 Zagreb.

Skup će otvoriti Muhidin Omerdić, diplomirani inženjer i voditelj Uprave za rad i zaštitu na radu pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a govoriti će o važnosti osposobljavanja u području zaštite na radu.

Nakon toga, dr. Darko Palačić, vodeći Katedru za zaštitu na radu na Veleučilištu studija sigurnosti, predstavit će svoje bogato akademsko i praktično iskustvo te istražiti perspektive upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.

Slijedi magistar inženjeringa sigurnosti, Tomislav Katić, asistent na Veleučilištu studija sigurnosti, koji će raspravljati o budućnosti zaštite na radu i kako integrirati tehničko znanje s vodstvom.

Skup će zaključiti izvanredna profesorica Ana Rački Marinković, predavačica na Veleučilištu studija sigurnost, a govoriti će i upravnom postupku zaštite na radu.

RASPORED IZLAGANJA:

- 10:00-11:00 Važnost programa osposobljavanja za rad na siguran način?

- mr. sig. Muhidin Omerdić, dipl. ing., Uprava za rad i zaštitu na radu pri Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, voditelj službe

 - 11:00-12:00 Upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu: Iskorak u budućnost.

 - 12:30-13:15 Budućnost zaštite na radu: Integracija tehničkog znanja i leadershipa.

 - 13:15-14:00 Upravni postupak u području zaštite na radu.

KOTIZACIJA:

- ONLINE – 110 eura + PDV

- UŽIVO – 100 eura + PDV

PRIJAVA:

- Prijavu je moguće napraviti na e-mail: [email protected]